23 januari 2011

Theorietjes

Qua relaties en bedgerelateerde dingen bestaan er een hoop hardnekkige verhaaltjes.
Ik heb er hoogstpersoonlijk een aantal 'onderzocht' en kunnen bevestigen of juist onderuitgehaald. Dus:

- Je weet inderdaad if he's gonna be lucky that night at first sight. Hij niet.
- Het begin van de relatie is een vrij goed voorbeeld voor hoe ie je de rest van jullie tijd samen zal behandelen. Habits can not be hidden. De truc is je ogen er niet voor te sluiten.
- Voet/dick ratio is onzin. Skintone/dick ratio ook. Lord knows.
- Sranan mang eten for libi (en ik ben 1 van de weinige vrouwen die daar diezelfde Lord niet voor op haar blote knieën dankt).
- JE GAAT HEM NIET KUNNEN VERANDEREN (valt het genoeg op zo? knoop het alsjeblieft in je oren. probeer het niet. besteed je tijd beter.)
- Grote bek/onzekerheid en wanprestaties ratio (aka compensatiedrang) is dubbel en dwars waar.
- Size does matter en dikke mannen hebben kleintjes.

Nu hoor ik de laatste tijd vaker een theorietje, waarvan ik niet weet wat er van klopt. Of eigenlijk wil ik er niet aan. Deze luidt: de good guys zie je niet staan, omdat ze altijd over het hoofd worden gezien vanwege hun uiterlijk.

Hmmmmm. Makes me wonder.

Zijn good guys standaard niet zo aantrekkelijk? Compenseren ze dat dus door van binnen heel mooi te zijn? Spenderen ze meer quality time met meiden als 'vriendinnen' omdat ze als niet-potentieeltje gezien worden en vergaren ze zo girl-skills?

Betekent dat dan ook dat aantrekkelijke mannen hun best niet hoeven te doen en zich als klootzakken kunnen gedragen, alleen omdat ze toch wel aandacht en hun zin krijgen?

Betekent dat dat je dus moet kiezen: een lekkere vent die fout blijkt te zijn, of een lieve vent waarvan je niet warm of koud wordt? Dat kan toch niet? Ik weiger. Omdat ik niet wil settelen for less. Omdat ik niet wil kiezen tussen twee kwaden en vooral ook omdat soms inside en out spuuglelijke mensen nog het lef hebben zich als total dickheads te gedragen (you know who you..are.)

Theorietje in onderzoek dus. Ervaringsdeskundigen welkom.

8 opmerkingen:

  1. Dikke mannen hebben kleine piemels? Hm, ik zie wel eens een cadeautje onder het afdakje! True story

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee, dat is niet waar! Je kan ook fout en lelijk zijn.
    Mijn theorie is dat knappe mannen teveel aandacht krijgen en daardoor verpest worden, dus de oplossing get them while they're young

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dan vraag ik me af wie van ons de uitzondering is tegengekomen, Thamar ;)

    Hmmm... get them while they're young. Maar weten ze zich dan wel te gedragen? Een en ander leer je natuurlijk ook door fouten te maken.

    Being a cougar sounds not so appealing om heel eerlijk te zijn. Volwassenheid is wel een must hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb lang in die theorie gelooft ja, maar sinds een paar maanden weet ik beter! Er bestaan lekkere, knappe, enorm mooie mannen die ook nog goed zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heb je info, Rox? Kunnen we het zelf beoordelen :P

    Is misschien ook niet heel uitnodigend om hier te gaan roepen: jaaa, lieve mannen zijn lelijk, ik heb er een!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hè fuck.. You got me thinking.. Ik ken ze niet.. Lieve echt knappe mannen.
    En het vreemde is.. Nu ik toch aan het nadenken ben...
    Een middelmatige man wordt ineens een stuk aantrekkelijker als hij niet lief doet, mysterieus blijft en een beeeetje doet alsof hij een knappe man is (op een in mindere mate arrogante manier) :P of ligt dat misschien gewoon aan mij..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nee je hebt helemaal gelijk! Een beetje mysterie spoort aan toch je best doen en willen ontdekken, willen HEBBEN :) Begerenswaardig (doen/zijn) is een prima trigger.

    BeantwoordenVerwijderen